O nama

Uz prodaju i servis za sva vozila, kod nas je moguće obaviti i sve vrste limarskih i lakirerskih radova te izvršiti popravak vozila po prijavi štete.

U sustavu smo certificiranog Mercedes Benz servisa, uključujući mogućnost upisa u digitalnu servisnu bazu. Servisna se knjižica vozila, po obavljenom servisu, potvrđuje i registrira u Mercedes Benz centralnom sustavu podataka.

Dugogodišnje iskustvo, ulaganja u nova znanja i tehnologije u korak sa svjetskim trendovima, čine tvrtku AutoConnect pouzdanim servisnim partnerom kojem se klijenti rado vraćaju.

Iskustvo naših djelatnika, oprema našeg prodajno servisnog centra te posvećenost visokim standardima naših principala snaga je koja obvezuje, ali i jamči vrhunsku i visokokvalitetnu uslugu prilikom kupnje i servisiranja Vašeg automobila. Zato s veseljem očekujemo Vaš posjet.

Dopustite da Vas oduševimo…

 — KREŠIMIR BRKLJAČIĆ, direktor

DOBRODOŠLI NA INTERNET STRANICU TVRTKE AUTOCONNECT

Poštovani posjetitelji,

prije nego se pobliže predstavimo, dopustite da Vam zaželimo dobrodošlicu u svijet automobila, tuninga, vrhunskih dorada i svih onih uzbuđenja koja nam pruža fascinacija automobilima. Jednom riječju, dobrodošli u AutoConnect svijet.

Ljubiteljima automobila na poznatoj adresi, Zagrebačka 33 u Sesvetama, smjestio se prodajno servisni centar tvrtke Autoconnect u kojem uz popravak Vašeg vozila možete razgledati automobile koji predstavljaju sam vrh aktualnih tehnoloških i dizajnerskih trendova (Mercedes Benz, Porsche, Land Rover…), ali i automobile koji potječu iz nekih prošlih, nezaboravljenih vremena. Automobile koji su svojim inovativnim rješenjima, bezvremenskim dizajnom te romantikom i neospornim šarmom minulih dana, determinirali razvoj autoindustrije kakvu danas poznajemo.

Prodajno servisni centar tvrtke Autoconnect, na 1300m2 raspoređenih na dva kata, uz moderne i oldtimer automobile nudi i veliki izbor dodatne opreme uključujući i čitav asortiman renomiranih tvrtki koje zastupamo, prije svega BRABUS, TECHART i HAMMAN i po tome smo jedinstveni na hrvatskom auto tržištu.

Tvrtka AutoConnect nastavlja tradiciju, zaljubljenicima u automobile vrhunskih performansi.  Sinonim za visokosofisticirane prerade Mercedes Benz i Porsche automobila, prije svega legendarne G klase od kojih one najljepše, često viđamo na cesti.

NAŠE VRIJEDNOSTI

Prolazimo opsežnu tvorničku obuku kako bismo vam mogli pružiti znanje potrebno za kvalitetno servisiranje, tuning  & doradu vozila.

  • Vrhunska i visokokvalitetna usluga
  • Kvalificirano i školovano osoblje
  • Brza nabava dijelova za servis
  • Vrhunska briga o klijentima
  • Profesionalni servis

GALERIJA SLIKA

Vrste plaćanja

Mastercard, Maestro, Visa

Mastercard, Maestro (2-12 rata), Visa (2-12 rata), Visa Premium (ex Amex), Premium nagrade.

Mastercard, Maestro, Visa, Diners, JCB i Discover

Mastercard, Maestro, Visa

Mastercard, Maestro, Visa, Zlatna Rbica

Debitne kartice, prepaid kartice, kreditne kartice, poslovne kartice

KLIJENTI O NAMA

NAŠ TIM

Damir Jakopić
Voditelj limarije
Nikola Vugrinec
Autolimar
Krešimir Brkljačić
Direktor
Ivica Vizec
Mehaničar
Fabijan Filić
Ana Tomkić
Voditelj knjigovodstva
Siniša Barberić
Autolimar