TUNING

Paket opruga snižava Seriju 4 za 30 mm dok završeci ispušnih cijevi mogu biti kromirani, crni ili izvedeni od karbona

Iako potpuno novi dizajn BMW-a Serije 4 povlači kontroverze što se tiče njegove goleme maske hladnjaka, to ne sprječava tunere poput AC Schnitzera da smisle načine kako automobil učiniti još dinamičnijim

Neki elementi AC Schnitzera za potpuno novi G22 Serije 4 Coupe već su dostupni, dok su neki još uvijek u fazi izrade. Kompletan “aero program” za vlasnike “Četvorke” bit će spreman u veljači sljedeće godine.

image

No ono što se već sada može naručiti su kompleti 19 i 20 colnih AC1 karakterističnih alu naplataka dostupnih u dvobojnoj kombinaciji srebrna/antracit ili samo antracit.

Paket opruga pritrom snižava Seriju 4 za 30 mm dok završeci ispušnih cijevi mogu biti kromirani, crni ili izvedeni od karbona.

“Uške” iza upravljača od aluminija, papučice i oslonac za lijevu nogu od aluminija novost su u kabini, dok će od veljače biti dostupni agresivnije oblikovan prednji spojler, stražnji veliki spojler na poklopcu prtljažnika, krovni spojler, drugačiji stražnji branik i prednji razdjelnik.

U najavi je i nadogradnja motora kod modela 430i i M440i no o tome će više informacija iz AC Schnitzera biti dostupno s početkom iduće godine.

image

image

 

Izvor: https://www.jutarnji.hr/autoklub/garaza/ac-schnitzer-vec-nudi-aero-kit-za-bmw-serije-4-golema-maska-hladnjaka-ostala-tvornicka-15034888

Autoconnect team