Brabus

BRABUS

Više od 40 godina Brabus razvija i izrađuje superautomobile visokih performansi i transformira vozila marke Mercedes-Benz u moderna, jedinstvena vozila izrađena u Njemačkoj.

Tijekom četiri desetljeća, BRABUS je u određenom smislu zrcalio performanse svakog BRABUS motora: postoji snažan potisak prema naprijed i taj potisak ide dalje i dalje. Sve više i više zapremine, više konjskih snaga, više okretnog momenta. Sve više i više inovacija. Sve više i više internih sastanaka, više sigurnosti, više ekološke prihvatljivosti. Sve više i više ekskluzivnosti. I sve više zapisa.

*Predanost izvedbi*

Strast prema automobilima, predanost izvedbi, želja za savršenstvom, težnja za superlativom, ali i osjećaj za estetiku i funkcionalnost pretvaraju serijske automobile u BRABUS automobile. Umjetnost je stvaranja automobila velikih i malih odražavaju vrhunsku tehnologiju i sigurnost – vrijeme za vremenom. Jednostavno vrhunsko.

JEDAN MARKA – JEDAN TIM

Automobili visokih performansi, vrhunska podešavanja i stil života za Mercedes-Benz i smart domena su BRABUS-a. BRABUS GmbH, osnovan 1977, najveći je neovisni svjetski specijalist za preradu automobila i proizvođač ekskluzivnih superautomobila.

Svjetski poznati tuner i proizvođač automobila nudi prilagođena rješenja za bilo koji zahtjev: asortiman proizvoda BRABUS obuhvaća nadograđene motore i elegantno stilizirane setove za poboljšanje aerodinamike do visokokvalitetnih aluminijskih naplataka, sportskih, ali udobnih sportskih ovjesa i ekskluzivnih interijera na najvišoj razini sjedišta tvrtke BRABUS nalazi se u Bottropu, a osim prostranih prodajnih salona u njemu se nalaze i marketing i prodaja, administracija, kao i inženjerski i proizvodni odjel.

https://www.brabus.com/

GALERIJA SLIKA