Hamann

HAMANN

HAMANN Motorsport nudi više od pukog podešavanja vozila: od 1986. godine naziv je razvoj i prilagodba vozila na najvišoj razini.

Ispunite svoje automobilske snove i oslobodite se na stručnost i iskustvo HAMANN Motorsporta u dizajnerskim, kvalitativnim, performansama i načinu života.

Najbolje podešavanje vozila-prepustite se inspiraciji

Dajte se nadahnuti – našim ekskluzivnim programima za vrhunske modele marke  BMW  ,  Range Rover  , Lamborghini,  MercedesBenz  i  Porsche  , posebno Macan i Cayenne. Ugađanje vozila na najvišoj razini!

EKSKLUZIVNO HAMANNOVO UGAĐANJE ZA VRLO POSEBNE AUTOMOBILE

Ako tražite nešto posebno, individualno i jedinstveno, zasigurno ćete ga pronaći na HAMANN Motorsport. Program ugađanja uključuje moćne koncepte širokog karoserije i sportske aerodinamične komplete s mnogim stvarnim karbonskim elementima, optimizacije šasije orijentirane na performanse, visokokvalitetne lagane aluminijske naplatke i poboljšanja performansi i još mnogo toga.

Hamann Tuning također nudi nešto posebno s komponentama za Panameru, Cayenne ili 911 (997). Hamannovi razvoji za Mercedes-Benz G-modele G55, G63 i G65, kao i SLS AMG R197 i SLS AMG C197 također su vrijedne pažnje. Također i marka  Lamborghini tim Hamanna prihvaćen je konceptom individualizacije i visokokvalitetnih komponenata za Aventador, Gallardo, LP 640 ili Murciélago. HAMANN Motorsport također čini automobilsku luksuznu klasu nepogrešivim – bez obzira na to što su Rolls Royce Wraithu, Drophead Coupéu, Phantomu ili Ghostu ili Bentleyu Continental GT. Kupci u cijelom svijetu vjeruju u kompetentnost HAMANN Motorsporta – mogućnosti prilagodbe ne postoje, Hamannov tim također omogućava nemoguće.

https://www.hamann-motorsport.com/

GALERIJA SLIKA