Glavna svjetla bit će postavljena niže uz masku hladnjaka s tankim LED svjetlima poviše

Iako je još relativno aktualan, BMW X7 uskoro čeka redizajn, a na temelju onoga što smo do sada vidjeli, mogao bi donijeti velike vizualne izmjene.

Sudeći prema prvim špijunskim fotografijama s testiranja osvježenog X7, velika revizija prednjeg kraja s “razlomljenim” svjetlima mogla bi ponovo uzburkati duhove tradicionalnih kupaca, baš poput lica modela Serije 4 s “mega bubrezima”.

image

Prema renderu ekipe s portala kolesa.ru koji je izrađen prema špijunskim fotografijama maskiranog modela, ovako bi mogla izgledati redizajnirana verzija najvećeg SUV modela Bavaraca i koliko god mi to ne željeli priznati – vjerojatno je prilično točan.

image

Prema tome, glavna svjetla bit će postavljena niže uz masku hladnjaka u odnosu na sadašnji X7 dok bi ispod poklopca motora trebala biti smještena tanka dnevna LED svjetla. Da se doista nešto kuha s novim smjerom u dizajnu potvrđuju i nedavni renderi buduće Serije 7, također izrađeni na temelju špijunskih fotki maskiranih modela.

image

Straga će promjene kod X7 biti manje uočljive. Očekuje se da će najvažnija od njih biti nova LED traka koja će spajati stražnja svjetla.

Ako ništa drugo, dobra je stvar da nema naznaka da bi budući SUV modeli mogli dobiti divovske “bubrege” Serije 4.

 

Izvor: https://www.jutarnji.hr/autoklub/aktualno/ima-li-kraja-iznenadenjima-iz-muenchena-ovo-bi-moglo-biti-novo-lice-buducih-bmw-modela-15034658

Autoconnect team