Kao ni kod jednog Brabusovog proizvoda, tipični ukrasi nisu izostali, rezultat je očekivan

Brabus, jedna od najekskluzivnijih tuning uća na svijetu orijentirana na Mercedesove, Maybachove i Smartove automobile, prije samo nekoliko dana predstavila je svoju izvedbu Mercedes  E 63 S AMG-a, a tretman je sada dobio i vodeći Mercedesov SUV – GLS 63 AMG.

image

Kao ni kod jednog Brabusovog proizvoda, ukus nije izostavljen. S obzirom na to da je riječ o prilično velikom automobilu, za Brabusa je to značilo mnogo mjesta za ‘igranje’, a sudeći prema fotografijama, ni jedna strana nije odrađena krivo.

Vanjski detalji od karbonskih vlakana dodaju suptilan, ali u isto vrijeme sportski izgled SUV-u. Osim toga, poboljšano je upravljanje i performanse, najviše zbog ugrađenog zračnog ovjesa, čime je GLS 63 AMG nići za 25 milimetara. Uz to, ovaj sportski ‘tenk’ dobio je i set kovanih 24-inčnih kotača umotanih u vrhunske sportske gume.

image

Brabus nije izostavio ni unutrašnjost, u kojoj je najveći novitet luksuzna presvlaka od kože s prošivenim uzorkom. Međutim, najbolji dio krije se ispod poklopca motora – instaliran je Brabusov PowerXtra B40S-800 paket nadogradnje.

Rezultat je izlazna snaga od 800 KS (588 kW) i 1000 Nm okretnog momenta koji se isporučuju na sva četiri kotača. Zapanjujuć je i sprint do stotke, s obzirom na priličnu težinu Mercedesovog SUV-a: od 0 do 100 kilometara na sat GLS 63 AMG treba oko 3,8 sekundi.

image

Izvor: https://www.jutarnji.hr/autoklub/aktualno/nakon-mercedesa-e63-s-amg-a-brabusov-tretman-dobio-je-i-veliki-suv-gls-63-amg-a-15075080

Autoconnect team