Opći uvjeti poslovanja

Opći uvijeti poslovanja:

Korisnici i kupci su dužni prije početka korištenja web stranice (www.autoconnect.hr) pružatelja usluga Autoconnect sa sjedištem u Zagrebu, Zagrebačka 33 – 10360 Sesvete upoznati se s Općim uvjetima korištenja web stranice. Ukoliko imaju dodatnih pitanja ili nejasnoća vezanih uz uvjete korištenja, mogu se obratiti na adresu e-pošte knjigovodstvo@autoconnect.hr

Slanjem upita, potpisom ugovora ili neposrednim kontaktom, suglasni ste da Autoconnect dobrovoljno stavljate na raspolaganje svoje i podatke trgovačkog društva koje predstavljate ili zastupate. Dozvoljavate da se isti koriste u cilju zaštite osobnih interesa u svim poslovima koje ugovarate s Autoconnect-om.

Autoconnect se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših poslovnih obveza.

Svi se podaci o korisnicima čuvaju i dostupni su samo podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Autoconnect-a i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Skupljanje i obrada osobnih podataka u svrhu realizacije dogovorenih poslova uključuje i prosljeđivanje osobnih podataka klijenta trećim osobama i trgovačkim društvima u Republici Hrvatskoj i inozemstvu. Trećim osobama smatraju se sve fizičke osobe i trgovačka društva koje su neophodne za realizaciju ugovorenih poslova.

Vanjske poveznice
Autoconnect sadržava linkove/vanjske poveznice na web stranice izvan vlastite internetske stranice. Autoconnect linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan ove internetske stranice.

Dužnost i obaveza korisnika je koristiti web stranicu u skladu s pozitivnim propisima te općim moralnim i etičkim načelima. Autoconnect ima pravo u svakom trenutku vršiti kontrolu sadržaja web stranice kako bi osigurao poštivanje Općih uvjeta i pozitivnih propisa. Izmjene uvjeta korištenja važeće su odmah po objavi na web stranici www.autoconnect.hr